BİLECİK / SÖĞÜT - 100.Yıl Atatürk İlkokulu

Okulumuzda "Sivil Savunma Günü" kapsamında tatbikat düzenlendi.

Ara

BİL-EN Projesi kapsamında gerçekleştirilen Sınıflar arası futbol turnuvasında öğrencilerimiz futbolun keyifli anlarını yaşadılar. Sınıflar arası birlik ve beraberlikte kaybetme ve kazanma duygularını geliştirerek sporla iç içe vakit geçirdiler.

Ara

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gün olarak kabul ettiği 24 Kasım Öğretmenler Günü programı okuluzda çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Ara

Türkiye Cumhuriyeti' nin 100. yılı Cumhuriyet Bayramı kutlamaları okulumuzda öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Ara

25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 15.00' te yapılan Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımıza, katılım sağlayan velilerimizin kabul oylarıyla yeni yönetimler seçilmiştir. Okul Aile birliği yönetim ekiplerimize ve denetim kurullarına başarılar dileriz.

Ara

Okulumuzun hazırlamış olduğu "İlköğretim Haftası Kutlama Programı"  çeşitli etkinliklerle kutlandı.