BİLECİK / SÖĞÜT - 100.Yıl Atatürk İlkokulu

100.Yıl Atatürk İlkokulu

Cumhuriyet Mah. Metristepe Sk. No13 11600 Söğüt / BİLECİK TÜRKİYE
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ ; Biz geleceği bugün peşi sıra sürükleyen olalım. İSTİYORUZ Kİ ;Öğrencilerimizi öğrenimi okul için değil ! Yaşam için olduğuna inandıralım. İSTİYORUZ Kİ ; Okulumuz yeniliklere ve önerilere açık, yenileşme ve gelişme isteği ile dolu kendisine ve çevresine karşı saygılı demokrat bir kişiliği olsun. İSTİYORUZ Kİ ; Öğretmenlerimiz başarı konusunda çevreleri ve kendileri ile yarışır nitelikte olsun. İSTİYORUZ Kİ ; Velilerimiz bize inansın, güvensin ve eğitim etkinliğinin birer parçası olduklarını kabul etsinler. İSTİYORUZ Kİ ; Öğrencilerimiz iyi bir meslek sahibi olmadan önce, sağlam karakterli bireyler olsun. İSTİYORUZ Kİ ; Bilginin nerede ve nasıl kullanılacağını bilen öğrencilerimiz olsun. İSTİYORUZ Kİ ; Okulumuz her zaman olduğu gibi gelecekte de başarıları ile çevrenin öncü okulu olsun. İSTİYORUZ Kİ ;Anlayış, dostluk, paylaşma ve iletişim en önemsenen kavramlarımız olsun.
Misyon
100. Yıl Atatürk İlkokulu Eğitim Çalışanları olarak ; Öğrencilerimizin, velilerimizin katılımını demokrasinin ve gelişmenin temeli sayarak, bilgiyi yüklenmek yerine, bilgi kaynaklarına nasıl ulaşacağını ve bundan en verimli şekilde nasıl yararlanacağını öğrenerek, bilgi üretebilen, araştırmacı, sorgulayıcı, yaratıcı ve özgür düşünebilen, azimli, iradeli, özgüvenli, bireysel başarıları hedefleyen, birbirlerinin haklarına, yeteneklerine saygı duyan , kendi kültürünü özümseyerek evrenselliği yakalayabilen, teknolojik gelişimi yakından izleyen ve kullanabilen 21. Yüzyıl insanını yetiştirmek için VARIZ
Kütüphane Kitap Sayısı :1963
Her saat başı Bilecik´e ve Eskişehir´e otobüs seferi vardır.
Okulumuz ilçe merkezindedir. İlimiz Bilecik´e 25 km mesafededir.